IMAX Hall. GSCinemas

Admin pasti korang mesti dah lama tak layan movie best dekat GSC kan? Kali ni, korang wajib layan movie Tenet lakonan Robert Pattinson dan John David Washington yang merupakan hasil karya dari Christopher Nolan. Yang bestnya layan movie dalam IMAX Hall ni, akan kasi korang ‘feel’ seolah olah korang ada dalam movie tu sendiri dengan kerusi wayang yang selesa & bunyi yang sangat jelas. Confirm lepas keluar panggung wayang korang puas hati punya! Enjoy your movie nanti!

Book tiket korang sekarang! http://www.gsc.com.my

118391135_3908164822533376_4347994019370820316_o
118320027_3908164869200038_8367712177512305074_o
117946107_3908164855866706_1808773909192167689_o
118197503_3908164729200052_4148750827064347852_o
117919107_3908164795866712_6035666572921977471_o
118121009_3908164702533388_2300711485115188935_o
118260035_3908164675866724_7213280748899491544_o
117931505_3908164745866717_3431700659932118608_o
117949723_3908164862533372_6329259914518615214_o
118310920_3908164819200043_8079491823502288039_o
118052909_3908164779200047_2012380756159619578_o
117968324_3908164772533381_478271243193168771_o

Media Sosial Visit Johor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial